Android Uygulama Geliştirmeye Başlamak

andorid uygulama geliştirme

Android Uygulama Geliştirmeye Başlamak


Android geliştirme serüveni bilindiği gibi çok uzun değil. Diğer programlama dillerine göre yeni sayılabilecek bir konuma sahip. Her ne kadar kodlama da omurgasını Java oluştursa da Android Uygulama geliştirmeyi tamamen Java ile bağdaştıramayız. Çok daha büyük bir evren olan Android uygulama geliştirme büyümeye devam ediyor. Tahminler ve açıklamalar gelecekte Mobil uygulama piyasasının devasa bir paya sahip olacağı yönünde. Akıllı telefonlar, tabletler, giyilebilir teknolojiler oldukça Android var olmaya devam edecek. İnsanlar artık bilgisayarlarına dahi ihtiyaç duymadan bir çok işlemi online olarak telefondan yapabiliyorlar ve talepte bu yönde gelişiyor. Pazarda paylarını korumak ve büyütmek isteyenler Android uygulamaya ihtiyaç duyuyor. Rekabet daha kullanılabilir daha kullanıcı dostu mobil uygulamalar da yaşanıyor. Daha iyi uygulamaya sahip olan öne geçiyor.

Peki biz geliştiriciler bu durumun neresindeyiz? Tam ortasında. Android uygulama geliştirme bilgisi daha yüksek olan daha çok iş yapar duruma geliyor. Tabi şirketlere veya başkasına uygulama yapmanın yanında kendi program ve oyunlarını yapan geliştiriciler ekstra reklam, indirme gelirleri elde edebiliyor. Bu gelirler hiçte azımsanacak gibi değil.

Kendini geliştiren geliştirici daha iyi uygulamalar yapar hale geliyor. Daha iyi uygulamalar daha iyi ücretler demek. Bunun için çalışacak kendimizi geliştireceğiz. Araştıracak, okuyacak, izleyecek ve geliştireceğiz.

Yorumlar